Vyhledání zájezdů
Proč pečou ve Skandinávii chleba s příměsí zvířecí krve?
Knäckebröd, tedy skandinávský křupavý chleba, je v Česku známý už řadu let. Neobvyklých druhů pečiva ovšem ze severu Evropy pochází více. Ve švédské oblasti Höga Kusten na pobřeží Botnického zálivu se peče i takzvaný tunnbröd, tedy tenký chléb. Redaktor Jakub Lucký se vydal do nejstarší továrny na toto pečivo.Rezervace a informace na 224 223 636
Proč vybrat zájezd u nás?
1. Prodáváme zájezdy pouze od renomovaných CK s pojištěním proti úpadku
2. v cestovním ruchu se pohybujeme více než 12 let
3 . náš ochotný personál Vám rád poradí s výběrem zájezdu
4. u nás si pohodlně a z domova vyberete zájezd a bez zbytečného prodlení Vás kontaktuje naše operátorka s podrobnostmi
5. jsme společnost, která má vybudovánu stabilní pozici v oblasti cestovního ruchu, můžete nám důvěřovat
6. máme kamenná prodejní místa v Praze a v Teplicích